Klik på billederne for at forstørre.

   Et ældre Kibri-hus. Lidt sværere at samle end nyere Kibri huse, men det gør ikke noget. Det er stadig et pænt hus.

   En Heljan klassiker, "Den Gamle Kro". Den er meget sjov fordi den er dansk, men alt jeg har set fra Heljan er desværre i helt forkert skala, et sted mellem 1/100 og 1/120. Det ser helt forkert ud hvis det står sammen med f.eks. Kibri. Jeg vil prøve at placere den et sted i baggrunden.

   Et trinbrædt fra Auhagen.

   Endnu en Heljan klassiker, "Landhandel". Den er meget sjov fordi den er dansk, men er desværre i helt forkert skala, et sted mellem 1/100 og 1/120. Det ser helt forkert ud hvis det står sammen med f.eks. Kibri. Jeg vil prøve at placere den et sted i baggrunden.

   Også en Heljan klassiker, "Urmager og juvelér". Egentlig et pænt (dansk!) hus, men er desværre i helt forkert skala, et sted mellem 1/100 og 1/120.

   "Stadteckhaus Goethe" fra Faller. Et rigtigt pænt hus og i korrekt skala. Der er mange seperate dele, men det gør det også nemmere at patinerere korrekt. Der er en slagter og et rejsebureau i stuen.

   "Haus Am Schillerplatz" fra Kibri. Et rigtigt pænt hus og i korrekt skala. Mange af delene er samlet på forhånd (støbt sammen). Det gør huset meget let at samle, ofte kan delene klikkes sammen uden brug af lim! Ulempen er at det er svært at patinere. F.eks. er vindusglassene støbt sammen med vindusrammerne, så hvis man vil patinere vindusrammerne skal man passe på at det ikke kommer på glassene. Desuden er det jo en del af fornøjelse at samle huset og når det går så hurtigt er fornøjelsen jo kortere!


   "Stadthaeuserzeile S". En hel gade fra Faller bestående af to hjørnehuse og to almindelige huse derimellem.
De to almindelige huse har to forsider. Der er butik til begge sider. Jeg foretrækker dog at husene har en rigtig bagside, så jeg har selv lavet fire gavle ekstra og fire mere simple bagsider. Jeg har brugt nogle af alle de vinduer der var i overskud fra andre byggesæt. På den måde har jeg også fået fire huse ud af 2.
Her er et af husene med den originale forside og en hjemmelavet bagside. Det er her den lokale tog-pusher holder til.


   "Haus Postplatz" fra Kibri bestående af to huse.
Jeg har selv lavet de to små lamper af 3mm gule lysdioder.